Invitaţie la dialog

 

Invitație la dialogCum ne definim la modul cel mai înalt ca oameni? Care sunt aspirațiile cele mai profunde ale sufletului nostru? Ce este trecător și ce nu? Ce este cu adevărat valoros în noi și în afara noastră? Care este natura Creației și ce este dincolo de ea?

Cu toții ne punem în momentele de profunzime acest gen de întrebări răscolitoare, care parcă ne copleșesc. Ne tragem sufletul, reflectăm și apoi începem să căutăm răspunsurile în experiența noastră, în viața de zi cu zi sau chiar urmând o Cale Spirituală autentică, ce ne poate conduce cu mult mai rapid la Dumnezeu. (Putem uneori să rămânem nepăsători și să uităm totul rapid, dar atunci chiar că am picat testul…)

Odată ce ne hotărâm plini de curaj să pornim într-o asemenea căutare esențială, observăm imediat că ea de fapt conferă o savoare inegalabilă și un sens ascendent întregii noastre vieți, o bucurie mereu înnoită de a trăi și de a descoperi. Dar și de a ne pune noi întrebări, cum ar fi: știind că am fost creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, care este de fapt acest chip? Cum se regăsește El în noi? Și ce înseamnă mai exact asemănarea?

Oricâtă experiență am avea (sau nu) în domeniul spiritual, oricine am considera acum că suntem sau că nu suntem, trăirea directă a răspunsului dumnezeiesc la întrebările noastre ne poate fi facilitată de o fundamentală revelație planetară, care este accesibilă cu ușurință tuturor oamenilor: descoperirea, înțelegerea și experimentarea din ce în ce mai profundă a Atributelor Dumnezeiești!

Este ceea ce vă propunem în cadrul acestui site, unde vă punem la dispoziție unele elemente cheie referitoare la Atributele Dumnezeiești, atât la modul general, cât și referitoare la fiecare în parte, pe măsură ce acestea sunt revelate și experimentate. Relatările celor care au experimentat deja comuniunea cu anumite Atribute Dumnezeiești, glosarul de termeni pe care îl pregătim precum și articolele tematice vă pot oferi unele explicații și clarificări utile. Dar baza oricărei noi descoperiri lăuntrice transformatoare o reprezintă experiența directă a comuniunii cu Atributele Dumnezeiești, prin intermediul unor modalități practice – printre care se numără meditațiile de comuniune cu Atributele Dumnezeiești, la care vă invităm să participați.

Prin dialog ne îmbogățim cu toții din experiențele celorlalți. De aceea vă invităm călduros să ne comunicați experiențele, întrebările și chiar revelațiile pe care le trăiți referitoare la Atributele Dumnezeiești, iar cele mai semnificative vor fi publicate pe site neîntârziat. Bine ați venit!