Rezonanța ocultă cu Atributele Dumnezeieşti

 

Mai multe Atribute Dumnezeiești în același timp?La întrebarea - pe care mulți s-ar putea să și-o pună - dacă este cu putință să cunoaștem, să descoperim și să simțim într-un mod profund, intuitiv și inefabil două, trei, patru sau chiar mai multe Atribute Dumnezeiești în același timp, declanșând în universul nostru lăuntric procese simultane de rezonanță ocultă cu energia subtilă sublimă specifică a anumitor Atribute Dumnezeiești, răspunsul este categoric da. Este cu putință să cunoaștem, să simțim și să descoperim în simultaneitate mai multe Atribute Dumnezeiești, receptând totodată în universul nostru lăuntric energia lor subtilă sublimă specifică, dar pentru a ajunge la un asemenea nivel de măiestrie trebuie să pornim întocmai precum copiii, care învață rând pe rând abecedarul și ulterior devin capabili să structureze literele alfabetului pentru a alcătui cuvinte coerente.

Desigur, sunt multe aspecte noi și extraordinare pe care aceste revelații ni le fac accesibile. În ceea ce privește faptul că ni se revelează că aceste Atribute Dumnezeiești sunt o energie subtilă sublimă distinctă ce prezintă o anumită frecvență de vibrație, putem să ne convingem cu ușurință că ceea ce vă expunem acum, aici, este o mare noutate, cu toate că atunci când acest aspect este privit din punctul de vedere al lui Dumnezeu este și rămâne ceva firesc. Dacă veți urmări să studiați în zeci sau în sute de tratate de filozofie, de mistică orientală sau occidentală, unde adeseori se spune că există Atributele Dumnezeiești, ca fără îndoială ele sunt ”ceva”, dar niciodată nu se spune într-un mod atât de clar, pe înțelesul tuturor, că aceste Atribute Dumnezeiești sunt și rămân în veșnicie energii subtile sublime distincte, ce au o frecvență de vibrație, care nu se modifică niciodată.

 

Energie și InformațieTotodată, fiecare Atribut Dumnezeiesc vehiculează prin intermediul acestei energii specifice anumite mesaje sublime dumnezeiești distincte, care, mai pe înțelesul tuturor, pot fi definite ca fiind informații dumnezeiești. Prin urmare energia subtilă sublimă distinctă a fiecărui Atribut Dumnezeiesc vehiculează totodată în ea, în simultaneitate, anumite mesaje care sunt în permanență sublime informații dumnezeiești la care, în felul acesta, avem acces atunci când intrăm și ne menținem într-un proces pregnant de rezonanță ocultă cu energia subtilă sublimă distinctă a unui anumit Atribut Dumnezeiesc. Îndrăznim să sperăm că revelarea acestor aspecte inițiatice ce sunt rezervate celor puțini, celor pregătiți, celor intuitivi, celor puri, vă va ajuta extraordinar de mult să vă transformați viziunea asupra lui Dumnezeu Tatăl și asupra realității în care trăiți.

 

Totul este rezonanță ocultăÎn felul acesta, ne vom putea convinge totodată că, dincolo de aparențe, totul este fie rezonanță, fie rezonanță ocultă - pentru că, dacă există rezonanță mecanică, rezonanță magnetică, rezonanță orbitală etc., atunci implicit există și rezonanță ocultă. Iar dacă deocamdată știința nu recunoaște existența rezonanței oculte, cei care avem în felul acesta acces la aceste revelații ne putem convinge prin intermediul anumitor experiențe directe că există rezonanță ocultă atunci când reușim să experimentăm în universul nostru lăuntric procese de rezonanță ocultă cu energia subtilă sublimă distinctă a anumitor Atribute Dumnezeiești.

De aceea vă sugerăm, pentru a vă convinge singuri, să urmăriți fiecare dintre voi să vă convingeți cât mai des și cât mai îndelung posibil atunci când veți resimți în universul vostru lăuntric procese de rezonanță ocultă cu energia subtilă sublimă distinctă a Iubirii, care este un important Atribut Dumnezeiesc. În felul acesta mulți dintre voi vă veți convinge că înainte de toate Dumnezeu este și rămâne în veșnicie Iubire nesfârșită, iar Iubirea profundă, nesfârșită și fără măsură este o parte a ființei infinite și misterioase a lui Dumnezeu Tatăl.