Ce înseamnă pentru noi existenţa Atributelor Dumnezeieşti?

 

Ce înseamnă pentru noi existenţa Atributelor Dumnezeieşti?Ne putem convinge fiecare de existența unui anumit Atribut Dumnezeiesc atunci când trăim și cunoaștem într-un mod inefabil și totodată intuitiv un astfel de Atribut Dumnezeiesc prin intermediul unei stări lăuntrice intense, profunde și copleșitoare.

Totodată, atunci când reușim să cunoaștem într-un mod direct și inefabil, prin intermediul unui proces de rezonanță ocultă, energia subtilă sublimă specifică a unui anumit Atribut Dumnezeiesc, în felul acesta reușim să-L descoperim și să-L simțim într-un mod intim pe Dumnezeu Tatăl în ființa noastră. Mai mult decât atât, în astfel de momente privilegiate, descoperim în felul acesta că fiecare dintre noi am fost făcuți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu Tatăl.

 

Descoperirea unui Atribut Dumnezeiesc este numai începutulAtunci când am reușit măcar o singură dată să descoperim și să cunoaștem prin experiență directă existența unui anumit Atribut Dumnezeiesc, cum ar fi Atributul Dumnezeiesc al Iubirii Dumnezeiești, care Atribut este caracterizat de existența unei energii subtile sublime, distincte și nesfârșite, ne putem da seama în felul acesta cu ușurință că devine cu putință să avem acces și la alte Atribute Dumnezeiești, care deocamdată ne par a fi inaccesibile. Putem în felul acesta să intuim că, așa cum Atributul Dumnezeiesc al Iubirii este caracterizat de o energie subtilă sublimă specifică ce are o frecvență de vibrație care nu se modifică niciodată, tot așa se prezintă realitatea și în cazul altor Atribute Dumnezeiești la care deocamdată nu avem acces. Iar faptul că nu avem noi acces nu implică niciodată că acele Atribute Dumnezeiești nu există. Analogic vorbind, faptul că deocamdată nu ne-am branșat niciodată aparatul nostru de radio pe un anumit post emițător care există, nu implică să presupunem într-un mod prostesc faptul că respectivul post de radio nu a existat și nu există niciodată.

 

Cunoașterea lui DumnezeuAceste aspecte revelate aici au o mare valoare deoarece, cu toate că se afirmă adeseori că există felurite Atribute Dumnezeiești și chiar se susține că aceste Atribute Dumnezeiești sunt ceva anume, această revelație ce vine de la Dumnezeu pentru noi, oamenii, cum că aceste Atribute Dumnezeiești sunt mai mult decât ”ceva”, sau altfel spus că ele sunt o energie subtilă sublimă distinctă și nesfârșită ce are o frecvență de vibrație care nu se modifică niciodată, este un adevăr foarte important, foarte valoros, la care merită să reflectăm.

Descoperirea Atributelor Dumnezeiești ca fiind energii subtile sublime distincte ce prezintă o frecvență de vibrație ce nu se modifică niciodată este un aspect novator care deschide pentru fiecare dintre noi, oamenii, perspective de o profunzime extraordinară, căci totodată cunoașterea prin experiență directă a unui anumit Atribut Dumnezeiesc face în felul acesta cu putință să-L cunoaștem, să-L descoperim și să-L simțim într-o anumită măsură pe Dumnezeu, fiind în felul acesta și rămânând absolut siguri că El există și ne îmbrățișează neîncetat.